AeroVironment-Quantix

AeroVironment minangka panyedhiya drone utama kanggo departemen pertahanan AS. Quantix minangka drone sing digunakake kanggo pertanian, energi, inspeksi lan keperluan liyane.

Katrangan

AeroVironment

Logo AeroVironment

Sumber: https://www.avinc.com/

AeroVironment minangka pemasok utama kendaraan udara cilik tanpa awak menyang Departemen Pertahanan AS lan negara sekutu liyane. AeroVironmnet wis kerja ing pirang-pirang wilayah keamanan, pertanian, sistem penerbangan komersial, kendaraan listrik lan macem-macem solusi energi lan drone liyane. Kanthi mundhake populasi kanthi cepet, para petani kudu nambah asil panenane. Kajaba iku, tanduran kudu bebas saka penyakit lan hama supaya ora boros panganan. Kajaba iku, identifikasi topografi lemah wajib sadurunge tanduran, kanggo pangiriman sistem irigasi sing luwih apik wiwit wiji nganti panen. Faktor kasebut ditemtokake nggunakake gambar multi spektral saka lemah lan tanduran. Nglumpukake informasi sing akeh iki bisa ditindakake kanthi nggunakake drone lan piranti lunak analisis data, sing mbantu nggawe peta lapangan lengkap adhedhasar syarat kasebut.

Kuantix

Drone Quantix Kab

Sumber: https://www.avinc.com/

Kanggo miwiti, Quantix minangka drone sing dirancang khusus dening AeroVironment kanggo nyukupi panjaluk pertanian presisi. Iku ndadekke kabeh bebarengan jaman anyar remote sensing kanggo pemetaan aerial lan inspeksi kanggo nggunakake tetanèn. Iki dirancang kanggo peluncuran sing aman lan landing alus, lan kacepetan sing luwih apik. Quantix nduweni kemampuan kanggo nutupi luwih saka 400 hektar tanah saben jam lan bisa mabur terus-terusan sajrone 45 menit. Ing drone apa wae, kamera kasebut minangka inovasi lan luwih penting kanggo sukses drone. Quantix duwe kamera dual 18 MP sing njupuk gambar kaping pindho dibandhingake karo drone normal. Kajaba iku, nglumpukake RGB resolusi dhuwur (nganti 1 inci/piksel) lan gambar multispektral (nganti 2cm/piksel) saka dhuwure 400ft lan nduweni sensor solar sing bisa kalibrasi dhewe kanggo nyedhiyakake cahya sekitar, perlu kanggo kalibrasi sensor multispektral. .

Dual kamera

Sumber: https://www.avinc.com/

Sistem Pendukung Keputusan

Quantix nduweni sistem otomatis kanthi otomatis, operator kudu nglacak peta ing layar banjur pencet tombol fly kanggo miwiti proses kasebut. Iku nglumpukake gambar resolusi dhuwur lan nampilake ing layar. Informasi iki bisa diunggah ing Sistem Dhukungan Keputusan AeroVironmnet (AV DSS) kanggo interpretasi lan korélasi data. Sabanjure, data iki digabungake kanggo menehi rekomendasi adhedhasar intelijen sing cepet lan cerdas babagan owah-owahan penting ing lapangan.

Iki, tembung saka Matt Strein, Direktur Pengembangan Bisnis ing AeroVironment,

Temuan saka riset iki nguatake kapabilitas ekosistem Quantix lan DSS AeroVironment. Quantix minangka drone hibrida pisanan sing dikenalake ing pasar pertanian lan dirancang kanggo dipasangake kanthi lancar karo AV DSS, ngidini para petani bisa mriksa data sing diklumpukake drone kanthi gampang kanggo wawasan sing cepet lan analisis sing luwih jero.
Quantix nglumpukake gambar multispektral RGB lan NDVI sing bisa dideleng ing situs sanalika sawise saben penerbangan banjur diunggah, diproses lan disimpen kanthi aman ing méga supaya bisa dideleng para petani ing piranti seluler utawa komputer desktop. AV DSS bakal nampilake komponen aplikasi seluler sing ngidini produser ngumpulake lan ngrekam pengamatan ing lapangan. Platform kasebut dilengkapi sistem tandha sing langsung menehi kabar marang petani babagan anomali ing lapangan supaya bisa ditindakake kanthi cepet kanggo ngatasi stres.
Sumber: Digawe

Sistem AV DSS

Sumber: https://www.avinc.com/

mangsa

Saliyane digunakake ing tetanèn, Quantix ngembangake penerbangan ing wilayah energi, transportasi, safety lan keperluan liyane. Usaha terus-terusan AeroVironment kanggo ngembangake produk sing luwih apik ndadekake dheweke dadi ing ngarep ing balapan drone. Kanggo nyimpulake, penerbangan drone sipil AeroVironment mesthi bakal tekan dhuwur anyar ing babagan pertanian presisi.

Ulasan

Durung ana ulasan.

Dadi wong pisanan sing nyemak "AeroVironment-Quantix"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDJavanese