Drone Pertanian

Drone pertanian, uga dikenal minangka drone ag utawa agribots, minangka jinis kendaraan udara tanpa awak (UAV) sing digunakake ing industri pertanian kanggo macem-macem kasus panggunaan:

  • Pemetaan potong: Analisis lan pemetaan tata letak lapangan.
  • Monitoring Kesehatan: Nemtokake kahanan lan kesehatan tanduran.
  • Manajemen Irigasi: Ngoptimalake panggunaan banyu lan jadwal.
  • Dhukungan Keputusan: Nulung petani kanggo nggawe pilihan sing tepat.
  • Peningkatan Efisiensi: Meningkatkan produktivitas tani.
  • Ngontrol hama: Ngatur lan nyuda serangan hama.
  • Aplikasi herbisida: Pangiriman herbisida sing tepat lan dikontrol.
  • Aplikasi Bibit & Pupuk: Pangiriman wiji lsp.

Jelajahi drone pertanian paling anyar, sing nampilake model canggih kaya XAG P150 lan P100, khusus ing manajemen potong sing tepat. ABZ Drones lan DJI Agras T30 ngrevolusi penyemprotan pertanian kanthi presisi sing ora cocog. Sentera PHX Fixed-Wing Drone, AeroVironment-Quantix, lan Yamaha Unmanned Helicopter R-Max nyurung wates ing pengumpulan data aerial lan analytics farm. Drone canggih iki nawakake solusi inovatif kanggo pertanian modern, ningkatake efisiensi lan nggawe keputusan ing pemantauan kesehatan lan manajemen sumber daya.

Nuduhake kabeh asil 17

jv_IDJavanese