Piranti lunak

Wutah Agtech ditandhani kanthi mundhake piranti lunak khusus pertanian, nglengkapi robot lan drone ing pertanian presisi. Piranti lunak kasebut nyedhiyakake macem-macem kabutuhan tani, kalebu deteksi gulma, analisis rega, lan pemantauan peralatan. Kategori utama kalebu manajemen pertanian kanggo perencanaan operasional, pertanian presisi kanggo analisis data lan optimalisasi sumber daya, kontrol irigasi, prakiraan cuaca, lan manajemen ternak. Saben jinis piranti lunak bisa adaptasi karo syarat farm tartamtu.

Reviews Software Agriculture

Ana macem-macem jinis piranti lunak sing digunakake ing pertanian:

  1. Manajemen Farm: Mbantu ing perencanaan operasi, penjadwalan tanduran / panen, pelacakan finansial, lan pemantauan kesehatan panen / ternak.
  2. Precision Agriculture: Nglumpukake lan nganalisa data sensor kanggo optimalisasi sumber.
  3. Kontrol Irigasi: Ngatur sistem irigasi kanggo distribusi banyu sing optimal.
  4. Prakiraan Cuaca: Prediksi cuaca kanggo njaga tanduran.
  5. Manajemen Peternakan: Nglacak lan ngawasi breeding, pakan, lan kesehatan ternak.

Nuduhake 1–18 saka asil 40

jv_IDJavanese