Receive our newsletter 🚜 📧 🔥

Subscribe to our newsletter for the latest updates on our agtech products and services, as well as our most recent blog posts. Signing up is free!

Sign up

Featured

Vitirover

Ngenalke Vitirover, mesin pemotong robot bertenaga surya revolusioner sing dirancang kanggo nyedhiyakake solusi sing lestari lan efisien kanggo njaga lan ngawasi kebon anggur, kebon, lan macem-macem lanskap.

Nggabungake teknologi canggih karo pendekatan eco-loropaken, Vitirover nawakake alternatif cerdas kanggo cara tradisional pangopènan lanskap, ngurangi impact lingkungan lan biaya pegawe. Kanthi desain inovatif lan adaptasi kanggo macem-macem terrain, Vitirover siap kanggo ngganti masa depan pertanian lan manajemen lanskap. Nggoleki Vitirover

 

 

Teknik Agro Anyar

Teknologi Pertanian

Kita nawakake wawasan babagan teknologi pertanian, nuduhake perusahaan lan layanan sing nggabungake teknologi karo tani kanggo nambah efisiensi, kelestarian, lan produktivitas. Teknologi unggulan kalebu sistem nutrisi presisi, pemantauan hama digital, pemantauan patogen, solusi pertanian sing ramah iklim, lan solusi urutan genetik lan DNA canggih. agtecher highlights inovasi ngarahke ing nambah pangayoman potong, produksi feed sustainable, lan laku tani pinter kanggo ngatasi tantangan ing konservasi sumber lan keamanan pangan.

Apa Agtech?

Saka drone nganti robot lan intelijen buatan (AI), industri ngalami revolusi. Malah tani lan tetanèn duwe akses menyang teknologi sawetara bisa ngimpi saka generasi kepungkur.

Teknologi pertanian, utawa agtech, wis terus maju karo teknologi ing sektor liyane. Malah kapabilitas internet lan wifi saiki digabungake menyang mesin pertanian-dikenal minangka Internet of Things (IoT)-lan bisa mbantu logistik lan malah tani dhewe.

Apa Agtech?

Saka drone nganti robot lan intelijen buatan (AI), industri ngalami revolusi. Malah tani lan tetanèn duwe akses menyang teknologi sawetara bisa ngimpi saka generasi kepungkur.

Teknologi pertanian, utawa agtech, wis terus maju karo teknologi ing sektor liyane. Malah kapabilitas internet lan wifi saiki digabungake menyang mesin pertanian-dikenal minangka Internet of Things (IoT)-lan bisa mbantu logistik lan malah tani dhewe.

Drone Pertanian

Njaluk tampilan mripat manuk saka tanah sampeyan.

Drone pertanian minangka piranti aerial khusus sing dilengkapi sensor lan kamera canggih, nyedhiyakake tampilan overhead ing tanah sampeyan.

Ngawasi kesehatan panen, netepake NDVI (Indeks Vegetasi Beda Normal), lan ngoptimalake strategi manajemen pertanian.

Ketemu Burro, Kendaraan Nyopir.

Saben Burro nambah efisiensi kru panen 6-10 wong, kanthi dandan saka 10 nganti luwih saka 40 persen - lan mbantu sampeyan mbangun otonomi ing wilayah sing paling kritis.

The Intersection of AlphaFold 3 and Agriculture: Unlocking New Possibilities with Protein Folding

The Intersection of AlphaFold 3 and Agriculture: Unlocking New Possibilities with Protein Folding

AlphaFold 3 by Google DeepMind stands as a transformative innovation, signaling a new chapter in food security and sustainable practices. Originally engineered to unravel the complex structures of proteins, this state-of-the-art AI tool is now being adapted to tackle an array of agricultural issues, from fortifying crop resilience to developing novel pest-resistant varieties. Utilizing AlphaFold...

Maca blog

Aku miwiti karo blog babagan tetanèn lan teknologi, lan agtecher lair. Temokake kabeh kiriman blog

The Impact of Digital Twins on Farming Efficiency

The Impact of Digital Twins on Farming Efficiency

The intersection of digital innovation and agriculture presents numerous opportunities for enhancing farming efficiency and sustainability. One of the most compelling technological advancements in this area is the application of digital twins. Digital twins in...

Waca pikirane babagan pertanian & teknologi

Tansah gaul karo donya agri-tech, karo artikel sing ditulis dening petani lan techsperts saka sak donya.

Maca blog

Innovative Tractors

Innovative, Autonomous & Electric

Innovative, autonomous & electric tractors represent an innovative segment in agricultural machinery, offering a sustainable alternative to traditional diesel-powered models. These tractors are designed to reduce emissions, lower operational costs, and provide a quieter, more efficient farming experience. They leverage advanced battery technology and electric motors to meet the rigorous demands of modern farming, from general field work to specialized tasks. 

Dening Petani,
Kanggo Petani.

Jenengku Max, lan aku petani konco agtecher. Aku seneng banget babagan teknologi kanthi semangat kanggo alam lan AI. Saiki ngembang anggur Ugni Blanc, Alfalfa, Gandum lan Apel ing Prancis. 

Entuk Rekomendasi Agri-Tech Gratis Kanggo Ladang Sampeyan.

Tindakake Kita
jv_IDJavanese