Robot Pertanian

Nggawe urip ing farm luwih cepet lan luwih gampang.

Robot pertanian yaiku mesin sing dirancang kanggo nindakake macem-macem tugas ing sektor tani, kalebu nyemprotake pestisida, tillage, lan nganalisa kahanan lemah.

Ningkatake asil panen lan ningkatake efisiensi sakabèhé karo sampeyan dhewe agri-robot.

Featured

Vitirover

Ngenalke Vitirover, mesin pemotong robot bertenaga surya revolusioner sing dirancang kanggo nyedhiyakake solusi sing lestari lan efisien kanggo njaga lan ngawasi kebon anggur, kebon, lan macem-macem lanskap.

Nggabungake teknologi canggih karo pendekatan eco-loropaken, Vitirover nawakake alternatif cerdas kanggo cara tradisional pangopènan lanskap, ngurangi impact lingkungan lan biaya pegawe. Kanthi desain inovatif lan adaptasi kanggo macem-macem terrain, Vitirover siap kanggo ngganti masa depan pertanian lan manajemen lanskap. Nggoleki Vitirover

 

 

Apa Agtech?

Saka drone nganti robot lan intelijen buatan (AI), industri ngalami revolusi. Malah tani lan tetanèn duwe akses menyang teknologi sawetara bisa ngimpi saka generasi kepungkur.

Teknologi pertanian, utawa agtech, wis terus maju karo teknologi ing sektor liyane. Malah kapabilitas internet lan wifi saiki digabungake menyang mesin pertanian-dikenal minangka Internet of Things (IoT)-lan bisa mbantu logistik lan malah tani dhewe.

Apa Agtech?

Saka drone nganti robot lan intelijen buatan (AI), industri ngalami revolusi. Malah tani lan tetanèn duwe akses menyang teknologi sawetara bisa ngimpi saka generasi kepungkur.

Teknologi pertanian, utawa agtech, wis terus maju karo teknologi ing sektor liyane. Malah kapabilitas internet lan wifi saiki digabungake menyang mesin pertanian-dikenal minangka Internet of Things (IoT)-lan bisa mbantu logistik lan malah tani dhewe.

Drone Pertanian

Njaluk tampilan mripat manuk saka tanah sampeyan.

Drone pertanian minangka piranti aerial khusus sing dilengkapi sensor lan kamera canggih, nyedhiyakake tampilan overhead ing tanah sampeyan.

Ngawasi kesehatan panen, netepake NDVI (Indeks Vegetasi Beda Normal), lan ngoptimalake strategi manajemen pertanian.

Dening Petani,
Kanggo Petani.

Jenengku Max, lan aku petani konco agtecher. Aku seneng banget babagan teknologi kanthi semangat kanggo alam lan AI. Saiki ngembang anggur Ugni Blanc, Alfalfa, Gandum lan Apel ing Prancis. 

Ketemu Burro, Kendaraan Nyopir.

Saben Burro nambah efisiensi kru panen 6-10 wong, kanthi dandan saka 10 nganti luwih saka 40 persen - lan mbantu sampeyan mbangun otonomi ing wilayah sing paling kritis.

Kasunyatan Anyar kanggo Pertanian: Perusahaan sing Mupangat Apple Vision Pro & XR, VR lan AR

Kasunyatan Anyar kanggo Pertanian: Perusahaan sing Mupangat Apple Vision Pro & XR, VR lan AR

David Friedberg yakin: Dheweke yakin banget ing potensial transformatif solusi perusahaan kanggo Apple Vision Pro Augmented Reality-utawa Komputasi Spasial-utamane ing sektor pertanian. Minangka tokoh penting ing mingguan ALL IN PODCAST, bebarengan karo Chamath Palihapitiya, Jason Calacanis lan David Sacks, Friedberg nyoroti pentinge teknologi realitas campuran. Minangka...

Maca blog

Aku miwiti karo blog babagan tetanèn lan teknologi, lan agtecher lair. Temokake kabeh kiriman blog

Daging Saka Laboratorium: Potensi Steak Budidaya

Daging Saka Laboratorium: Potensi Steak Budidaya

Minangka mantan pamburu lan mangan daging, digedhekake ing kulawarga tani, intrikku babagan daging sing adhedhasar tanduran lan utamane ing laboratorium saya tambah akeh, ndadékaké aku njelajah produksi, implikasi, lan potensial impact ing tetanèn lan kesejahteraan kewan. Daging budidaya, uga ...

Njelajah Pertanian minangka Layanan: Pandhuan lengkap

Njelajah Pertanian minangka Layanan: Pandhuan lengkap

Ing taun-taun pungkasan, sektor tetanèn wis ngalami owah-owahan sing bertahap lan signifikan kanggo nggabungake teknologi, sing ndadékaké munculé "Farming as a Service" (FaaS). Konsep iki nggawa corak modern kanggo pertanian tradisional, nggabungake teknologi ...

Piranti Lunak Pertanian

Streamline kabeh proses ing farm Panjenengan.

Piranti lunak manajemen pertanian digawe saka solusi digital sing dirancang kanggo nyepetake operasi pertanian.

Iki ngidini petani bisa ngatur sumber daya kanthi efisien, nglacak produksi, lan nganalisa data kanggo nggawe keputusan sing tepat kanggo produktivitas sing optimal.

sapi

Wedhus & Wedhus

 

Babi & Babi

Unggas & Endhog

Dadi Ahli Agri-Tech.

Tansah gaul karo donya agri-tech, karo artikel sing ditulis dening petani lan techsperts saka sak donya.

Maca blog

Asisten AI

Ngobrol karo Penasihat Pertanian AI.

Kita wis nggawe chatbot sing sinau kabeh babagan farm lan iklim sampeyan, banjur menehi solusi praktis kanggo saben alangan. 

Entuk Rekomendasi Agri-Tech Gratis Kanggo Ladang Sampeyan.

Tindakake Kita
jv_IDJavanese