Teknologi

Kita nawakake wawasan babagan teknologi pertanian, nuduhake perusahaan lan layanan sing nggabungake teknologi karo tani kanggo nambah efisiensi, kelestarian, lan produktivitas. Teknologi unggulan kalebu sistem nutrisi presisi, pemantauan hama digital, pemantauan patogen, solusi pertanian sing ramah iklim, lan solusi urutan genetik lan DNA canggih. Platform kasebut nyoroti inovasi sing ngarahake ningkatake proteksi potong, produksi pakan lestari, lan praktik tani cerdas kanggo ngatasi tantangan ing konservasi sumber daya lan keamanan pangan.

Nuduhake 1–18 saka asil 76

jv_IDJavanese