Akun Checkout

Tingkat Keanggotaan owah-owahan

Sampeyan wis milih tingkat anggota Basic agriGPT account .

Iki akun dhasar agriGPT.

Rega kanggo anggota saiki $0.00.


Informasi akun Wis duwe akun? Mlebu kene

NINGGALKE IKI

Informasi liyane

Informasi iki mbantu agriGPT luwih ngerti pangguna kita. We appreciate iku, matur nuwun.

Apa jinis operasi sampeyan duwe? Contone, tani potong, ternak, peternakan sapiturute, akuakultur, lsp. Cara tani apa sing sampeyan gunakake (contone, konvensional, organik, hidroponik, lsp.)? Ngerteni pendekatan sampeyan mbantu kita nyetel saran kanggo praktik sampeyan.

Jeneng farm utawa agribisnis sampeyan

Apa negara sampeyan operasi? Iki penting kanggo nyedhiyakake informasi sing akurat lan spesifik lokasi kayata nganyari cuaca utawa peraturan hukum.

Apa jinis tanduran sing sampeyan tuwuh? Apa produk, palawija utawa ternak sing sampeyan tindakake? Informasi iki bisa mbantu kita menehi tips lan informasi khusus potong.

Apa sampeyan bisa nuduhake alangan utawa kesulitan sing saiki sampeyan alami utawa bubar? Apa watesan utama?

Contone, kawruh tetanèn tartamtu, peraturan, produksi utawa data logistik.

Sepira ambane peternakan utawa wilayah sing sampeyan tandur? Iki bisa mbantu kita menehi saran sing cocog karo ukuran operasi sampeyan.


jv_IDJavanese