HV-100 dening Harvest Automation

30.000

HV-100 minangka robot cilik lan efisien banget kanggo pembibitan lan peternakan. Kanthi kemampuan kanggo nggarap jam lan nyetel panci kanthi cara sing paling efisien, mbantu nyuda tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja.

Soko wis entek

Katrangan

Robot HV-100

Ngotomatisasi pertanian ing nursery lan wilayah farm cilik.

HV-100 yaiku a robot penanganan material diprodhuksi dening Otomasi Panen, perusahaan sing nyedhiyakake solusi praktis lan skalabel kanggo industri Pertanian. Produk iki dirancang kanggo bisa digunakake ing lingkungan sing ora terstruktur sing ditemokake ing operasi pertumbuhan komersial kayata omah kaca, omah hoop, lan nursery. HV-100 efektif lan akurat kanggo nangani ukuran wadhah sing paling umum, lan mbutuhake latihan lan persiyapan minimal.

HV-100 punika a robot kanthi otomatis. Bisa kerja bareng karo manungsa tanpa mbutuhake setelan lingkungan khusus. Utamane, digunakake kanggo nindakake tugas penanganan materi ing saindhenging taun lan ing kabeh kondisi cuaca. Salajengipun, saged nahan suhu ing kisaran 32˚F tekan 105˚F saéngga paling luweh kanggo makarya ing kadhemen lan panas sing nggegirisi. Kajaba iku, teknik pemrograman sing gampang uga persiyapan cepet, ndadekake produk sing ramah petani. HV-100 bisa nindakake tugas kayata Spacing, Koleksi lan noto pot.

Fitur

Ing robot makaryakke 24 jam dina, lan nindakake macem-macem tugas kayata spasi, koleksi, konsolidasi, lan tindakake-aku.

Wis output puncak saka 240 pot / jam ing kondisi becik. Baterei sing bisa diisi ulang kanthi wektu mbukak 4-6 jam ndadekake bisa digunakake luwih suwe. Nduwe kapasitas muatan 22 lbs. karo diameteripun wadhah ing antarane 5 '' kanggo 12,5 '' lan dhuwur ing sawetara saka 5,75 '' kanggo 15 ''. Ukuran kasebut cocog kanggo nyetel pot kanthi wujud lan ukuran sing beda-beda. HV-100 punika FCC Kelas A lan CE cecek lan bisa disambungake menyang Wi-Fi lan Ethernet kanggo panyambungan data ngidini robot kanggo nutupi area maksimum. Dheweke duwe kemampuan loading lan unloading otomatis nggawe pamilik mbebasake sumber daya tenaga kerja sing ketat kanggo tugas liyane.

Studi Kasus

Ing Metrolina Greenhouses, tugas sing nggegirisi kanggo nyetel 40 ewu Poinsettia sajrone 96 jam nglawan HV-100. Minangka fakta, karo mung 4 robot lan supervisor, robot-robot ngukir dalan kanthi lancar kanggo ngrampungake garis rampung kanthi ngrampungake tugas ing pigura wektu. Ngrampungake robot karya sing nggegirisi iki nuduhake kemampuan sing nggumunake. Kajaba iku, iki robot bisa menehi jarak pot ing pola Square utawa Hex. Pola hex HV-100 nambah efisiensi ruang kanthi 5 dadi 15% dibandhingake karo tenaga kerja manual. (Saka studi kasus sing ditampilake ing https://www.public.harvestai.com/)

mangsa

Wis dadi produk sing apik, generasi sabanjure HV-100 bisa uga kalebu Sensor lan teknologi pembelajaran mesin sing bakal nggawe luwih efisien tinimbang sing sadurunge. Malah ing tingkat saiki HV-100 wis buktiaken migunani karo luwih saka 150 wong ing karya kanggo 30+ pelanggan.

Harvest Automation nggunakake robotik adhedhasar prilaku, pendekatan adaptif kanggo otomatisasi, kanggo produke. Iki nyebabake arsitektur sistem sing bisa diukur lan kuat sing bisa digunakake ing lingkungan sing tantangan. Ing robot iku praktis, fleksibel, lan gampang kanggo masang, lan ora mbutuhake owah-owahan sing signifikan kanggo infrastruktur utawa alur kerja sing wis ana. Perusahaan kasebut percaya yen mbagi karya antarane manungsa lan robot kanggo entuk nilai paling dhuwur lan ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo kahanan sing durung mesthi tenaga kerja.

Didegaké ing 2008, Otomasi Panen diadegake dening tim inovator robot kelas donya kanthi tujuan nyedhiyakake solusi praktis kanggo tantangan pasar ing penanganan materi kanggo industri Nursery lan Greenhouse. Luwih saka 150 robot HV-100 wis disebarake, nyopir dandan operasional lan nyuda biaya produksi nalika nambah produktivitas.

Robot-minangka-Service utawa rega tuku

HV-100 minangka robot asisten penanganan material sing dikembangake dening Harvest Automation (USA) kanggo industri pertanian. Robot disebarake ing njaba ruangan lan adhedhasar a Robot-as-a-Service (RaaS) model, karo ragad ambalan saka $5,000 kanggo 4 robot saben sasi.

Buruh manungsa sing ora trampil entuk kira-kira $20.000 saben taun, nalika siji HV-100 robot duwe a rega tuku $30.000.

HV-100 minangka robot roda kanthi ukuran 610 mm lan dhuwur 533 mm, bobote 100 lbs. Nduwe kapasitas muatan maksimal nganti 22 lbs lan bisa digunakake sajrone 4-6 jam.

Fitur Utama lan Statistik:

  • Robot asisten penanganan material
  • Diterapake ing industri pertanian
  • Penyebaran njaba ruangan
  • Roda sub-wangun
  • Model Robot-as-a-Service (RaaS) kanthi biaya ambalan $5,000 kanggo 4 robot saben wulan
  • Ukuran: 610 mm (jembar), 533 mm (dhuwur)
  • Bobot: 100 lbs
  • Beban maksimal: 22 lbs
  • Dianggo: 4-6 jam

Cara Kerjane: HV-100 nggunakake teknologi sensor LiDar kanggo nemokake lan njupuk tanduran pot, sing banjur pindhah miturut pola sing disetel. Robot kasebut nggunakake pedoman tape reflektif kanggo navigasi, sing bisa dideteksi ing macem-macem kondisi cahya nggunakake sensor proprietary. Printah robot "ngupaya tanduran" banjur dipicu maneh, lan proses kasebut diwiwiti maneh. HV-100 bisa digunakake ing kahanan medan sing angel lan bisa ngaso kanthi aman yen ndeteksi manungsa ing dalane.

Kanthi babagan 10 panuku US armada HV-100s, Harvest plans kanggo nggedhekake dodolan ing Eropah, ngendi pasar tanduran pot kaping pindho minangka amba ing Amerika Serikat

Ulasan

Durung ana ulasan.

Dadi wong pisanan sing nyemak "HV-100 by Harvest Automation"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDJavanese