Acrevalue: Pemberdayaan Keputusan Tanah

AcreValue minangka platform lengkap sing mbantu pangguna nemokake nilai lahan pertanian, dodolan tanah, lan dhaptar ing saindenging AS. utawa ngedol lemah.

Babagan:

Katrangan

AcreValue minangka platform kabeh-ing-siji sing dirancang kanggo mbantu pangguna nemokake nilai lahan pertanian, dodolan tanah, lan dhaptar tanah ing saindenging AS

AcreValue minangka platform lengkap kanggo nemokake nilai lahan pertanian, dodolan tanah, lan dhaptar ing saindenging AS Kanthi fitur kaya data hipotek, potensial kredit karbon, data infrastruktur energi kritis, kepemilikan bingkisan, lan liya-liyane, pangguna bisa nggawe keputusan babagan tuku utawa adol tanah. Kajaba iku, AcreValue nawakake regane tanah, riwayat potong, survey lemah, citra satelit, lan kesempatan jaringan komunitas. Tetep dianyari karo tren pasar liwat laporan pasar AcreValue lan entuk manfaat saka jangkauan komunitas AcreValue sing ekstensif ing saindenging negoro.

Fitur utama kalebu:

  1. Data Hipotek: Akses informasi hipotek kanggo ngawasi tren, ngawasi kegiatan, nelusuri rega, lan ngenali kesempatan pemasaran.
  2. Potensi Kredit Karbon: Ngitung potensial penghasilan kredit karbon kanggo ngetrapake praktik pertanian karbon sing ningkatake kesehatan lemah, retensi banyu, lan nyuda erosi.
  3. Dhaptar Tanah: Telusuri ewonan dhaptar aktif kanggo peternakan, peternakan, kayu, tanah mburu, lan liya-liyane.
  4. Data Infrastruktur Energi: Netepake akses lan jarak properti menyang sumber energi lan infrastruktur kritis, kayata gardu induk, turbin angin, sumur minyak lan gas, pembangkit listrik, lan pabrik biofuel.
  5. Kepemilikan Parcel: Deleng informasi paket, pratelan tanah sing sampeyan duwe, lan nyambungake karo komunitas pertanian kanggo mbangun jaringan sampeyan.
  6. Komunitas AcreValue: Telusuri dodolan tanah, dhukungan real estate, lan kesempatan anyar nalika nyambungake karo pemilik tanah, petani, lan profesional tanah ing wilayah sampeyan.
  7. Laporan Pasar: Tetep ngerti babagan tren ing pasar tanah deso lan tetanèn kanthi langganan Laporan Pasar AcreValue.
  8. Comp Sales: Telusuri dodolan tanah pertanian, deleng data dodolan, lan gawe laporan dodolan sing padha.
  9. Riwayat Potong: Langsung ndeleng riwayat potong kanggo lapangan, kalebu data taun kepungkur utawa laporan lengkap sajrone rotasi potong limang taun pungkasan.
  10. Nilai Tanah: Ngakses wawasan nilai tanah sing luwih maju nggunakake algoritma penilaian sing didorong data AcreValue.
  11. Citra Satelit: Tugas cedhak citra SkySat resolusi dhuwur wektu nyata saka Planet kanggo ngawasi tanah sampeyan.
  12. Survei Lemah: Deleng rating produktivitas rata-rata lapangan lan download peta rinci komposisi lemah.

Kanthi nggunakake macem-macem fitur lan sumber daya AcreValue, pangguna bisa nggawe keputusan sing tepat nalika tuku utawa adol tanah lan tetep anyar babagan tren lan kesempatan pasar.

 

Ulasan

Durung ana ulasan.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Acrevalue: Empowering Land Decisions"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDJavanese