mineral.ai: AI-driven tetanèn

Mineral nggunakake pemahaman AI lan mesin kanggo ngowahi data pertanian dadi wawasan sing migunani kanggo produksi panganan sing lestari. Kanthi nggunakake teknologi canggih, Mineral duwe tujuan kanggo nambah produktivitas lahan pertanian lan nyuda dampak lingkungan.

Katrangan

Mineral: Revolusi Pertanian kanthi AI lan Persepsi Mesin

Amarga owah-owahan iklim terus ngancam planet kita, golek cara sing lestari lan efisien kanggo ngasilake panganan dadi luwih penting tinimbang sadurunge. Salah sawijining perusahaan, Mineral, tekad kanggo ngadhepi tantangan kasebut kanthi nggunakake kekuwatan intelijen buatan (AI) lan persepsi mesin kanggo ngowahi revolusi pertanian.

Reimagining Produksi Pangan

Misi Mineral yaiku nambah produktivitas lahan pertanian kanthi lestari kanthi ngowahi data tetanèn ing donya dadi wawasan sing migunani. Perusahaan kasebut lair saka "pabrik moonshot" Alphabet, X, lan didorong dening rasa penasaran lan semangat kanggo takon:

  • Apa kita bisa ngasilake panganan luwih akeh nalika nggunakake sumber daya bumi luwih sithik?
  • Kepiye carane bisa adaptasi karo iklim sing owah kanthi cepet kanggo ningkatake daya tahan panen?
  • Apa ana kesempatan kanggo nambah keanekaragaman hayati kanthi cara sing produktif kanggo nambani planet?

Mesin Kawruh Mineral

Mesin Pengetahuan Mineral sing terus sinau lan terus nambah dadi inti saka pendekatan perusahaan. engine iki kasusun saka sawetara komponen:

Sumber Data

Mineral ngumpulake data saka macem-macem sumber, kayata:

  • Persepsi Mineral
  • Remote sensing
  • data peralatan
  • data FMIS
  • data iklim
  • Data lemah
  • data IoT
  • Data teks/swara
  • Lan akeh liyane…

Persepsi Mineral lan Remote Sensing

Persepsi Mineral nggunakake alat persepsi pinggiran kanggo ngekstrak aliran data kepemilikan berkualitas tinggi saka citra kanggo nggawe pangerten anyar ing tingkat tanduran. Pipa sensing remot model lapisan data skala gedhe anyar saka sumber data satelit kanthi akurasi dhuwur.

Mesin Analitik lan Generatif

Mesin iki ngresiki, ngatur, nggabungake, nyintesis, lan nggambarake macem-macem data multi-modal saka macem-macem sumber. Kawruh sing terus-terusan diasilake bali menyang mesin analitis, terus-terusan ningkatake model, kacepetan, lan akurasi kanggo ngrampungake tantangan pertanian.

Rekomendasi lan Tindakan

Mitra bisa nggunakake wawasan sing mentas digawe kanggo nggawe keputusan lan nguatake infrastruktur lan platform. Tumindak kasebut nyopir data luwih akeh, sing banjur mlebu mesin analitis kanggo sinau tanpa henti.

Aplikasi Teknologi Mineral

Teknologi mineral nduweni macem-macem aplikasi, kayata:

  • Prakiraan asil: Prediksi sing akurat babagan asil panen saka set data sing akeh, wiwit saka uji coba panen skala cilik nganti tetanen skala produksi.
  • Pramuka suket: Solusi pramuka suket multimodal mbisakake intervensi awal, akurat, lan tepat kanggo ngedongkrak asil panen lan visualisasi peta suket musim lengkap.
  • Aktifake dodolan: Ngiyataken panyedhiya wiji lan input kanthi tingkat wawasan pamotongan lan data lapangan akses awal, mbukak kunci perluasan regional lan rantai pasokan.

Visi lan Pangembangan Masa Depan

Visi Mineral yaiku dadi sumber daya kanggo kesehatan, kelestarian, lan kawruh kanggo kemajuan pertanian sabanjure. Dheweke darmabakti kanggo dekoding kerumitan data tanduran, kerja sama karo para ahli kanggo ngatasi tantangan pertanian, lan nyurung wates apa sing bisa ditindakake.

Kanthi data saka 10% saka lahan pertanian ing donya lan telung pelanggan utama, Alphabet's agtech wiwitan Mineral disetel kanggo muter peran pivotal ing mangsa tetanèn. Kanthi nggunakake kekuwatan AI lan persepsi mesin, Mineral ngganti cara kita ngerteni lan nglindhungi urip tanduran, pungkasane mbantu kita menehi panganan sing luwih apik kanggo manungsa.

Mineral utamane perusahaan teknologi lan piranti lunak sing nggunakake intelijen buatan, pembelajaran mesin, lan analisis data canggih kanggo menehi wawasan lan solusi sing migunani kanggo pertanian sing lestari. Nalika fokus ora khusus ing robotika utawa drone, teknologi kasebut bisa digabungake karo sistem kasebut kanggo nambah praktik pertanian.

Mineral.ai dhewe ora ngasilake robot. Nanging, fokus kanggo ngembangake teknologi sing didorong AI, persepsi mesin, lan analisis data lanjut kanggo menehi wawasan lan solusi sing migunani kanggo pertanian sing lestari.

Dolan maring mineral.ai

Ulasan

Durung ana ulasan.

Dadi wong pisanan sing nyemak "mineral.ai: AI-driven agriculture"

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDJavanese